30 mai 2012

Citeste cartea "Lupta mea / Mein Kampf" de Adolf Hitler


Fragment: Hitler a dictat cartea când a fost ţinut prizonier la Landsberg în Germania. Cartea a fost dactilografiată de Rudolf Hess. "Mein Kampf" este o operă autobiografică, dar şi o platformă program a nazismului, mai ales al doilea volum. Se cuprind aici unele soluţii la "problema" evreiască. Mein Kampf a reprezentat şi încă reprezintă pentru naziştii şi neo-naziştii din Al Doilea Război Mondial şi azi bazele naţional-socialismului.
CITESTE CARTEA ONLINE MAI JOS!

Pagina noastra Facebook

DISCLAIMER! TOATE materialele de pe Cărți Gratuit sunt materiale GRATUITE adunate/stranse de pe internet. În nici un caz hostate sau încărcate de către membrii acestui blog. Echipa Cărți Gratuit nu va fi trasă la raspundere pentru aceste materiale.

IN CAZUL IN CARE EXISTA MATERIALE CARE INCALCA DREPTURILE DE AUTOR VA RUGAM SA NE ANUNTATI PRINTR-UN E-MAIL COMPLETIND FORMULARUL DE PE ACEASTA PAGINA IAR ACESTEA VOR FI STERSE DEFINITIV DE PE BLOG.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Citeste carti online gratuit. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol/ Poze Frumoase / Jocuri Taxi