15 februarie 2012

Descarca Sven Hassel - Blindatele Morţii
Despre carte:

Dacă vă plac cărţile de aventuri despre războaie şi cărţi care transpun cititorul în mijlocul groazei şi al vărsarii de sânge, atunci Blindatele morţii este cartea perfectă.

Descrierile pe care Sven Hassel le realizează despre atrocitatile comise de ambele părţi sunt dintre cele mai oribile. Cu greu sau este aproape imposibil să găsiţi o carte care să exprime atât de bine al doilea Război Mondial.

Blindatele morţii este o carte care duce cititorul în locuri cu adevarat înfricoşătoare. Puteţi simţi frica şi să înţelegeţi teroarea războiului ca şi cum aţi fi fost martori.
Denumire: Sven Hassel - Blindatele morţii
Autor: Sven Hassel
Gen: History
An: 1958
Limba: Română
Pagini: 134
Format: Rtf

Citeste ONLINE sau descarca cartea mai jos!
Pagina noastra Facebook

DISCLAIMER! TOATE materialele de pe Cărți Gratuit sunt materiale GRATUITE adunate/stranse de pe internet. În nici un caz hostate sau încărcate de către membrii acestui blog. Echipa Cărți Gratuit nu va fi trasă la raspundere pentru aceste materiale.

IN CAZUL IN CARE EXISTA MATERIALE CARE INCALCA DREPTURILE DE AUTOR VA RUGAM SA NE ANUNTATI PRINTR-UN E-MAIL COMPLETIND FORMULARUL DE PE ACEASTA PAGINA IAR ACESTEA VOR FI STERSE DEFINITIV DE PE BLOG.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Citeste carti online gratuit. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol/ Poze Frumoase / Jocuri Taxi